Mkb-microkrediet

Heb je voor een nieuw project of startup een mkb-microkrediet nodig? Vraag hem aan bij 5in5 en we sturen je binnen enkele minuten een offerte op maat. Teken het contract online en ontvang het bedrag vandaag of de eerstvolgende werkdag al op je rekening. Sneller dan dit kan haast niet!

Hoe kunnen wij jou het beste helpen?

Wij geven alle ondernemers een kans

Meer over 5in5

5in5 ondersteunt kleine en startende mkb-ondernemers door het aanbieden van een kleine zakelijke lening. We bieden alle ondernemers de kans om maximaal € 5.000,- te lenen voor een zakelijke investering. Handig om te weten

Mkb-microkrediet betekenis

Een mkb-microkrediet is een kleine lening voor zakelijke doeleinden. Vrijwel iedere ondernemer kan zo’n lening aanvragen, mits hij of zij ingeschreven staat in het Handelsregister van de KVK. Je kunt het mkb-microkrediet gemakkelijk en snel online aanvragen bij 5in5. Bij ons betaal je nooit te veel en kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Het enige wat jij hoeft te doen is slim investeren en op tijd terugbetalen. Simpeler kan het niet.

5in5 is er ook voor jou!

Ben jij een (startende) ondernemer, zzp’er of mkb-er? Dan is 5in5 dé kredietverstrekker voor jou. We zijn net even anders dan andere verstrekkers en kunnen je in veel gevallen zelfs helpen als je niet bij een andere kredietverstrekker terecht kunt. Vraag je mkb-microkrediet vandaag nog aan bij 5in5 en zet hiermee direct de eerste stap naar jouw succes. Bekijk onze pagina over 5in5 voor meer informatie over onze werkwijze en kredieten.

Mkb-microkrediet aanvragen

Wil je een zakelijk microkrediet aanvragen? Dan zit je bij 5in5 helemaal goed. Je vraagt je lening binnen enkele minuten aan en je hebt het geld razendsnel op je zakelijke rekening. We leggen je graag uit hoe je dit doet:

 

  1. Bepaal het bedrag dat je wilt lenen (tot € 5.000,- ).
  2. Vul je bedrijfsnaam in en controleer je bedrijfsgegevens (KVK-nummer, naam en adres).
  3. Log in op je zakelijke bankrekening om jezelf te verifiëren.
  4. Onderteken online het mkb-microkrediet contract.
  5. Ontvang het geld vandaag of de eerstvolgende werkdag.

Makkelijk

Vraag in een paar stappen een aanbod aan.

Snel

Binnen 5 minuten een aanbod.

Veilig

Wij maken gebruik van beveiligde servers.

De voorwaarden van een mkb-microkrediet

Er zijn een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen als je een zakelijk microkrediet aanvraagt bij 5in5, namelijk:

 

  • Je dient ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel.
  • Je moet in het bezig zijn van minstens 1 zakelijke rekening.
  • Het mkb-krediet is uitsluitend zakelijk te gebruiken.
  • Je geeft 5in5 toestemming om banktransacties in te zien.
  • Houd je aan de opgestelde terugbetaaltermijnen.

Veelgestelde vragen over het microkrediet zzp

Hieronder behandelen we een aantal van de meestgestelde vragen rondom het mkb-krediet. Staat jouw vraag er niet tussen of heb je meer informatie nodig? Bekijk onze FAQ-pagina of stuur een e-mail naar contact@5in5.nl. We helpen je graag verder.

Hoeveel kan ik lenen om eenbedrijf te starten?

Bij 5in5 kunnen ondernemers tot maximaal € 5.000,- lenen. Hiermee geef je jouw bedrijf écht een vliegende start.

Wat is het verschil tussen een microkrediet en microfinanciering?

Een microkrediet is een lening die je kunt aanvragen ter investering in je bedrijf. Een microfinanciering is een microkrediet in combinatie met coaching. De coach helpt je als je dit nodig hebt, zoals bij het geven van advies over eventuele vergunningen en meer.

Waar kan ik geld lenen zonder gedoe?

Bij 5in5 leen je als ondernemer, zzp’er of mkb-er een krediet tot maximaal € 5.000,-. We doen het net even anders dan andere financierders, omdat we je binnen 5 minuten al een voorstel doen. Vandaag een mkb-microkrediet aanvragen = dezelfde dag of de eerstvolgende werkdag al het geld op je rekening!

Wat als ik mijn betaaltermijnen vergeet?

Mocht je een betaaltermijn vergeten of lukt het niet om je aflossing op tijd te betalen, dan sturen we je een aantal reminders. Als we twee weken na je betaaltermijn nog niks hebben ontvangen komt er een incassobureau bij kijken. Let op: in dit geval brengen we wél extra kosten in rekening. Bij de aanvraag van je microkrediet sturen we je een offerte op waarin je alle betaaltermijnen kunt zien. Bewaar dit overzicht goed en zet het in je (online) agenda. Zo voorkom je vervelende situaties.

Wat is een kredietscore?

Bij 5in5 werken we met een zogenaamde kredietscore die wordt vastgesteld op basis van hoe je in het algemeen omgaat met geld. Heb je al eens eerder bij ons geld geleend en verliep dit op een nette manier? Dan heeft dit een positief effect op je score en zal dit je helpen als je nogmaals een lening wilt afsluiten.

Contact opnemen met 5in5

Wil je meer weten over het mkb-microkrediet of heb je een vraag over onze werkwijze? Neem contact met ons op door te bellen naar 010 – 66 81 994 of laat een bericht achter in ons online contactformulier.

Telefoon

We zijn van ma. t/m vr. bereikbaar van 9:00 – 17:30 uur op nummer

E-mail

Op ma. t/m vr. reageren we binnen één werkdag op e-mails via

Stuur een bericht

Geen vraag is te gek. Onze klantenservice per online formulier is 24/7 beschikbaar.

Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

X