Onze zakelijke leningen

Heb jij als ondernemer een overbruggingskrediet nodig in de vorm van een kleine lening? Als je financieel net even niet uitkomt en je onderneming wat extra’s kan gebruiken, staat 5in5 voor je klaar met een zakelijk krediet van maximaal € 5000,-. Bekijk op deze pagina al onze zakelijke leningen en ontdek welke het beste bij je past.

Hoe kunnen wij jou het beste helpen?

Wij geven alle ondernemers een kans

Een zakelijke lening voor verschillende doeleinden

Een zakelijke lening is voor verschillende doeleinden geschikt, zoals: het investeren in een nieuw project of het aannemen van personeel. Heb je advies of tips nodig? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

5in5 helpt je op weg

We zijn anders dan andere kredietverstrekkers of banken. Als je bij deze instanties niet terecht kunt, helpen we je graag met een klein krediet.

Binnen 5 minuten krijg je een offerte

En dat gaat supersnel. Je geeft aan ons door hoeveel je wilt lenen en vervolgens checken we jouw gegevens. Je ontvangt binnen 5 minuten een aanbod van ons. Zodra je het contract online hebt getekend, ontvang je nog diezelfde dag of de werkdag daarop het geld.

Onze zakelijke lening voor…

Iedereen die onderneemt. De leningen die 5in5 verstrekt zijn bedoeld voor bv’s of eenmanszaken die staan ingeschreven bij de KvK. Daarbij is dus ook de voorwaarde dat je de lening gebruikt voor zakelijke doeleinden. Bijvoorbeeld:

Makkelijk

Vraag in een paar stappen een aanbod aan.

Snel

Binnen 5 minuten een aanbod.

Veilig

Wij maken gebruik van beveiligde servers.

Wat zijn de voorwaarden van onze leningen?

5in5 heeft niet veel van je nodig. Het enige dat we van je vragen is inzage in de banktransacties van je zakelijke rekening(en). We eisen in ieder geval nooit:

We doen het dus net even anders dan de rest.

Need-to-knows

Voordat je een lening bij ons afsluit, is het belangrijk om een paar need-to-knows door te nemen, oftewel dingen die je echt moet weten.

Nice-to-knows

5in5 is de kredietverstrekker die een andere aanpak heeft dan de concurrentie. We houden het graag simpel. Dat is voor iedere partij prettig. Daarom is het leuk om te weten dat je:

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je nog vragen over de kleine zakelijke lening die je bij ons kunt afsluiten? Ons team staat voor je klaar. Via onderstaande blokken kies je zelf hoe je contact met ons opneemt. Tot snel!

Telefoon

We zijn van ma. t/m vr. van 9:00 – 17:30 uur op nummer

E-mail

Op ma. t/m vr. reageren we binnen één werkdag op e-mails via

Stuur een bericht

Geen vraag is te gek. Onze klantenservice per online formulier is 24/7 beschikbaar.

Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

X