Kleine zakelijke lening

Heb jij als ondernemer een overbruggingskrediet nodig in de vorm van een kleine zakelijke lening? Als je financieel net even niet uitkomt en je onderneming wat extra’s kan gebruiken, staat 5in5 voor je klaar met een kleine zakelijke lening van maximaal € 5000,-.

Hoe kunnen wij jou het beste helpen?

Wij geven alle ondernemers een kans

5in5 helpt je op weg

We zijn anders dan andere kredietverstrekkers of banken. Als je bij deze instanties niet terecht kunt, helpen we je graag met een kleine zakelijke lening.

Binnen 5 minuten krijg je een offerte

En dat gaat supersnel. Je geeft aan ons door hoeveel je wilt lenen en vervolgens checken we jouw gegevens. Je ontvangt binnen 5 minuten een aanbod van ons. Zodra je het contract online hebt getekend, ontvang je nog diezelfde dag of de werkdag daarop het geld.

 

Een kleine zakelijke lening voor..

Iedereen die onderneemt. De kleine zakelijke lening die 5in5 verstrekt is bedoeld voor een BV of eenmanszaak die staat ingeschreven bij de KvK. Daarbij is dus ook de voorwaarde dat je de lening gebruikt voor zakelijke doeleinden. Bijvoorbeeld:

Makkelijk

Vraag in een paar stappen een aanbod aan.

Snel

Binnen 5 minuten een aanbod.

Veilig

Wij maken gebruik van beveiligde servers.

Wat zijn de voorwaarden?

5in5 heeft niet veel van je nodig. Het enige dat we van je vragen is inzage in je banktransacties van jouw zakelijke rekening(en). We eisen in ieder geval nooit:

We doen het dus net even anders dan de rest.

Need-to-knows

Voordat je een kleine zakelijke lening bij ons afsluit, is het belangrijk om een paar need-to-knows door te nemen, oftewel dingen die je moet weten.

Nice-to-knows

5in5 is de kredietverstrekker die een andere aanpak heeft dan de concurrentie. We houden het graag simpel. Dat is voor iedere partij prettig. Daarom is het leuk om te weten dat:

We doen het dus net even anders dan de rest.

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je nog vragen over de kleine zakelijke lening die je bij ons kunt afsluiten? Ons team staat voor je klaar. Via onderstaande blokken kies je zelf hoe je contact met ons opneemt. Tot snel!

Telefoon

We zijn van ma. t/m vr. van 9:00 – 19:00 uur op nummer

E-mail

Op ma. t/m vr. reageren we binnen één werkdag op e-mails via

Stuur een bericht

Geen vraag is te gek. Onze klantenservice per online formulier is 24/7 beschikbaar.