Goedkope zakelijke lening

Ben je op zoek naar een goedkope zakelijke lening? Bijvoorbeeld als overbruggingskrediet of wanneer je onderneming een (bescheiden) financiële boost kan gebruiken? 5in5 staat voor je klaar. We lenen je maximaal € 5000,- zonder daar moeilijk over te doen, zoals sommige banken of andere kredietverstrekkers dat wel kunnen doen.

Hoe kunnen wij jou het beste helpen?

Wij geven alle ondernemers een kans

Overbrug met een goedkope zakelijke lening

5in5 is anders dan banken of andere kredietverstrekkers. Als je geen lening kan afsluiten bij deze instanties, kunnen onze financiële experts je wellicht helpen met een goedkope zakelijke lening.

Offerte binnen 5 minuten binnen

We werken supersnel. Geef via bovenstaande slider aan hoeveel je wilt lenen en vul je gegevens in. Die gegevens checken we vervolgens en binnen 5 minuten ontvang je van ons een aanbod voor het afsluiten van jouw lening. Het uiteindelijke contract ondertekenen verloopt ook online en zodra je dat hebt gedaan, ontvang je je geld nog diezelfde dag of de werkdag daarop.

5in5 leent aan..

Iedere ondernemer. Onze goedkope zakelijke lening is bedoeld voor een bv of eenmanszaak die je hebt ingeschreven bij de KVK. Het is dan ook onze voorwaarde dat je het geld dat je van ons leent gebruikt voor je onderneming. Bijvoorbeeld wanneer:

Makkelijk

Vraag in een paar stappen een aanbod aan.

Snel

Binnen 5 minuten een aanbod.

Veilig

Wij maken gebruik van beveiligde servers.

Onze voorwaarden?

We hoeven niet veel van je te weten. 5in5 heeft alleen inzage in de transacties van je zakelijke rekening(en) nodig. In ieder geval eisen we nooit:

Onze aanpak is dus net even anders. En daar zijn we trots op.

Wat je moet weten

We nemen graag een aantal need-to-knows met je door, ook wel de dingen die je moet weten als je bij 5in5 voor een goedkope, zakelijke lening gaat. Bekijk ze hier:

Wat leuk is om te weten

Als kredietverstrekker is 5in5 trots op zijn van de concurrentie afwijkende aanpak. Voor onze klanten houden we het graag simpel. Dat is prettig voor jou, maar ook zeker prettig voor ons. Het is daarnaast prettig om te weten dat:

We doen het dus net even anders dan de rest.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over onze goedkope zakelijke lening of wil je meer weten over onze werkwijze? Onze financiële experts horen graag van je. Neem contact met ons op via een van de onderstaande blokken. We zien je snel!

Telefoon

We zijn van ma. t/m vr. van 9:00 – 19:00 uur op nummer

E-mail

Op ma. t/m vr. reageren we binnen één werkdag op e-mails via

Stuur een bericht

Geen vraag is te gek. Onze klantenservice per online formulier is 24/7 beschikbaar.

Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

X