Zakelijke lening zzp

5in5 biedt een voordelige zakelijke lening voor zzp’ers. Iedere zzp’er heeft wel eens een periode die financieel lastig is te overbruggen of een onverwachte uitgave aan materieel of apparatuur. In dat geval is de snelle dienstverlening van 5in5 een echte uitkomst: we lenen je tot € 5000,- zonder dingen onnodig ingewikkeld te maken. Waar sommige banken of andere instanties hierin misschien tekort schieten, helpt 5in5 je op weg.

Hoe kunnen wij jou het beste helpen?

Wij geven alle ondernemers een kans

Alles op de rails met een zakelijke lening zzp

5in5 onderscheidt zich van andere kredietverstrekkers en banken. Soms lukt het niet om als zzp’er krediet te krijgen en zitten er veel voorwaarden aan verbonden. Onze financiële experts helpen zzp’ers graag met een zakelijke lening.

Binnen 5 minuten een offerte

Aan de hand van de slider hierboven geeft je aan hoeveel je wilt lenen. Vervolgens vul je gegevens we in en gaan we voor je aan de slag. Binnen 5 minuten krijg je van 5in5 een aanbod. Ook het ondertekenen van het contract doe je online. Zodra je dat hebt gedaan, ontvang je die dag nog of de volgende werkdag je geld.

5in5 leent geld aan..

Iedere zzp’er en ondernemer. Als je staat ingeschreven bij de KVK als zzp’er, kunnen we zakendoen. Een van onze voorwaarden is dan ook dat je de lening gebruikt voor je onderneming. Bijvoorbeeld in het geval dat:

Makkelijk

Vraag in een paar stappen een aanbod aan.

Snel

Binnen 5 minuten een aanbod.

Veilig

Wij maken gebruik van beveiligde servers.

Wat we van je nodig hebben

Bij 5in5 heb je het snel geregeld, want we vragen niet veel van je. We hebben enkel inzage in de banktransacties van je zakelijke rekening(en) nodig. Je kunt erop rekenen dat we in ieder geval nooit vragen om:

Wat je moet weten

Er zijn natuurlijk wel een paar dingen die je moet weten voor je zakelijke zzp lening, de zogenaamde need-to-knows. Dat zijn:

Handig om te weten

Als kredietverstrekker zijn we anders dan anderen. We zijn trots op onze simpele aanpak, ook voor zzp’ers. We zetten nog even een paar handige weetjes op een rijtje:

Hulp nodig?

Wil je meer weten over onze zakelijke lening voor zzp’ers of heb je andere vragen over onze werkwijze? Onze collega’s helpen je met alle plezier. Je neemt contact met ons op via de onderstaande blokken. Spreek je snel!

Telefoon

We zijn van ma. t/m vr. van 9:00 – 17:30 uur op nummer

E-mail

Op ma. t/m vr. reageren we binnen één werkdag op e-mails via

Stuur een bericht

Geen vraag is te gek. Onze klantenservice per online formulier is 24/7 beschikbaar.

Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

X