Mkb-krediet

Ben je op zoek naar een mkb-krediet of -lening? 5in5 biedt zakelijke leningen aan voor ondernemers. Ideaal als je wat geld nodig hebt voor je startup of als je door een lastige financiële periode gaat. Bij 5in5 leen je razendsnel maximaal € 5.000,-.

Hoe kunnen wij jou het beste helpen?

Wij geven alle ondernemers een kans

Een zakelijke lening afsluiten doe je bij 5in5

Kom je als zzp’er nét iets te kort en kan je wel een lening gebruiken? 5in5 helpt je door het verstrekken van een kleine zakelijke lening. We doen het net even anders dan banken. Zo vraag je bij ons in 5 minuten een krediet aan van maximaal € 5.000,-. Daarnaast geven we je 5 termijnen om het krediet terug te betalen. Kortom: lekker makkelijk!

Ontvang binnen 5 minuten een aanbod

Vraag je een mkb-krediet aan? Dan krijg je binnen 5 minuten een offerte van ons. Je hoeft niet lang te wachten of moeilijke gesprekken te voeren. Geef simpelweg aan hoeveel je wilt lenen en laat je gegevens achter. Vervolgens controleren we je aanvraag en sturen we het contract naar je op. Als alles is afgerond, ontvang je het aangevraagde bedrag diezelfde dag of de eerstvolgende werkdag op je zakelijke rekening.

Wat is mkb-krediet?

Een mkb-krediet aanvragen bij 5in5 houdt in dat je maximaal € 5.000,- kunt lenen binnen 5 minuten. Dit krediet is uitsluitend beschikbaar voor ondernemers en moet je natuurlijk binnen een bepaalde tijd terug betalen. Daarnaast is het goed om te weten dat 5in5 een dagrente hanteert. We berekenen de kosten tot de dag van de terugbetaling.

Mkb-krediet voor ondernemers

Ben jij zelfstandig ondernemer of zzp’er? Dan kom je bij ons in aanmerking voor het mkb-krediet. Je dient dus wel ingeschreven te staan bij de KvK. Het krediet is uitsluitend te gebruiken voor zakelijke doeleinden. De voorwaarde voor een lening is dat je ons toestemming geeft om de zakelijke banktransacties in te zien.

Makkelijk

Vraag in een paar stappen een aanbod aan.

Snel

Binnen 5 minuten een aanbod.

Veilig

Wij maken gebruik van beveiligde servers.

Mkb-krediet aanvragen

Wil je een mkb-krediet ontvangen? Houd je KvK-nummer alvast bij de hand. Laten we beginnen:

 

  1. Ga naar onze aanvraagpagina.
  2. Gebruik de slider om het gewenste krediet te bepalen.
  3. Vul je bedrijfsgegevens in en controleer of het KvK-nummer overeenkomt.
  4. Log in op je zakelijke bankrekening via onze beveiligde omgeving.
  5. Teken het online contract. Je ontvangt hem binnen 5 minuten na je aanvraag.
  6. Je krijgt dezelfde dag (of de eerstvolgende werkdag) uitbetaald.

Veelgestelde vragen over de mkb-lening

Geld lenen voelt misschien spannend aan, zeker als je zzp’er bent of met een startup begint. Gelukkig helpt 5in5 door het verstrekken van zakelijke leningen op een transparante manier. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. We beantwoorden hieronder alvast onze meestgestelde vragen. Zit je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar contact@5in5.nl voor meer informatie.

Hoe kan ik mijn lening terugbetalen?

Nadat je een mkb-krediet hebt aangevraagd, ontvang je van ons een overzicht met de termijnen en terugbetalingsdata. Zo zie je precies wat er wanneer van je wordt verwacht en kom je niet voor verrassingen te staan.

Kan ik mijn lening eerder afbetalen?

Dat kan zeker, log in op je account en geef aan dat je eerder wilt terugbetalen. De terugbetaling verloopt gemakkelijk via iDEAL.

Hoeveel kan ik lenen bij 5in5?

We verstrekken zakelijke leningen van maximaal € 5.000 euro.

Is snel geld lenen veilig?

Als je geld leent bij 5in5, doe je dit in een beveiligde online omgeving. Je hebt vervolgens zelf de verantwoordelijkheid voor wat je ermee doet. Zolang je het geld binnen de uiterst gestelde betaaltermijn terugbetaalt en alleen gebruikt voor zakelijke doeleinden, is er niets aan de hand.

Meer weten over het mkb-krediet?

Heb je nog vragen over dit krediet? Of wil je graag meer informatie over 5in5 voordat je een lening bij ons afsluit? Neem contact met ons op via 010 – 66 81 994 of stuur een e-mail naar contact@5in5.nl.

Telefoon

We zijn van ma. t/m vr. bereikbaar van 9:00 – 17:30 uur op nummer

E-mail

Op ma. t/m vr. reageren we binnen één werkdag op e-mails via

Stuur een bericht

Geen vraag is te gek. Onze klantenservice per online formulier is 24/7 beschikbaar.

Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

X